KLIN.BG
ТЪРСИ ПРОФИЛ ПОМОЩ

Количка

Новини

Новини

Klin.BG с нова визия!

Здравейте, приятели!

От днес 10 юли, 2018 г. Klin.BG е с нова визия!

В последните месеци, работим към разширяването на гамата продукти, които предлагаме, което ще се случи с пускането на нашия нов магазин Oblechi.BG, в близко бъдеще.

Затова, с цел по-лесното за Вас преминаване от едната към другата платформа, нашите действия бяха концентрирани в уеднаквяване визиите и функционалностите на двата магазина.

Подобренията в Klin.BG не са само външни, много от тях добавят нови функционалности, целящи Вашето улеснение. Ето и някои от тях:

Визия

Новият дизайн на Klin.BG е по-изчистен и по-лесен за навигиране от преди, без компромиси в съдържанието. Обновената страница Информация предлага улеснен достъп за всички клиенти към препратки за начина ни работа и изпращане, както и политиките на магазина.

Подобрения

Много секции от нашия магазин са с подобрена функционалност. Страниците на колекциите вече показват втора снимка при посочване на продукт, както и достъп до най-важните инструменти за бързо пазаруване. Още подобрени части включват пазарската количка, страниците на продуктите, клиентските профили и др.

Филтриране

Вече може да филтрирате продуктите по множество критерии, като размер, цвят, материя, дължина и други. Дните на монотонното прелистване на страници в нашата голяма колекция от клинове остава в миналото!

Любими

Друго допълнение е секция Любими, където може да запазвате продукти за по-късно или за по-бързо пазаруване в бъдеще.

Искаме да чуем Вашето мнение

Сигурни сме, че обновленията в сайта на Klin.BG ще допаднат на всички наши настоящи и бъдещи клиенти. Все пак бихме желали да разберем и вашето мнение, споделете какво мислите, в коментарите към тази публикация, като ни пишете съобщение в страницата на магазина във Facebook, или като ни изпратите email на hi@klin.bg.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани. *

Scroll To Top