Условия за връщане

Връщане на закупени от нашия магазин продукти става в период до 14 дни след получаване на пратката, и само при условие, че те не са използвани и са в същия търговски вид, в който сте ги получили, придружени с издадената от нас касова бележка.

Долно бельо не подлежи на връщане!

Моля, обърнете внимание:

- Всички наши пратки са с опция "Преглед" - възползвайте се от нея и инспектирайте обстойно пратката преди да я приемете от куриера.
- При покупка на стока от разстояние, по закон, Вие имате 14 дневен срок (след получаване на пратката), в който може да върнете продуктите.
- Възстановяването на сумата по Вашата поръчка става посредством банков превод, и по закон, в срок от 14 дни след като получим върнатите продукти.

Изберете една от опциите по-долу и попълнете формуляра за връщане.

- Ако попълвате физически (принтиран формуляр), той трябва да бъде изпратен обратно, заедно с продуктите.
- Ако попълвате онлайн формуляр, то той трябва да бъде подписан електронно и изпратен до hi@klin.bg от същия email, от който сте направили поръчката. Ако не знаете как или нямате възможност за това, моля принтирайте и попълнете физически формуляр. Също така, моля, подсигурете се, че можем да идентифицираме Вашата пратка към нас, като заедно с продуктите изпратите и бележка с Вашите имена или номер на поръчка.

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас по посочените в секция Контакти методи.

Свържете се с нас
×