Формуляр за връщане

Преди да попълните формуляра, моля прочетете и се запознайте добре с него. Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се нас по посочените в секция Контакти методи.
Моля, използвате име и фамилия, които съответстват с имената на сметката (IBAN-ът, които ще въведете по-долу) по която ще Ви бъде възстановена сумата.
Моля, подсигурете се, че изписвате Вашия email коректно. Може да се свържем с Вас за уточняване детайлите по Вашата заявка за връщане.
Моля, подсигурете се, че изписвате Вашия телефонен номер коректно. Може да се свържем с Вас за уточняване детайлите по Вашата заявка за връщане.
Може да откриете номера на поръчката в потвърдителните email-и, които сме Ви изпратили или във Вашия профил в нашия магазин тук.
В случай, че сте заплатили Вашата поръчка с наложен платеж, сумата ще Ви бъде възстановена по банков път. Моля, подсигурете се, че изписвате Вашия IBAN коректно и че имената въведени в поле "Име и фамилия" са същите, като тези на банковата сметка. Ако сте заплатили Вашата поръчка с карта, сумата ще Ви бъде възстановена по нея.

В полето по-горе, въведете всички продукти, които желаете да върнете, като отделите всеки продукт на нов ред. Изпишете името, кодът, размерът и бройките на всеки продукт, които връщате. Ако връщате всички продукти от дадена поръчка, може да напишете само "Всички продукти". Пример:

Черен памучен клин 3420 S 1бр.
Бял микрофибърен клин 3430 M 1бр.
Жълт кроп-топ от микрофибърен рипс 5301 M 1бр.
Полето не е задължително, но информацията, която ни предоставите ще бъде използвана за да подобрим услугата и продуктите си за в бъдеще. Благодарим Ви!
Полето не е задължително. Ако желаете да ни оставите допълнителна бележка, моля направете го в това поле.

Натискайки "ИЗПРАТИ" потвърждавам, че:

  1. Записаната от мен по-горе информация е вярна.
  2. Продуктите, които връщам не са използвани, носени или прани, и са прилежно сгънати в оригиналната си опаковка.
  3. Не връщам бельо или специално изработен за мен продукт, за който съм се съгласил/а, че не мога да върна още преди изпълнението на поръчката.
  4. Ще изпратя продуктите до офис на Еконт "Родина" гр. Добрич за Лавина ЕООД, тел. 088 255 6588 и ще покрия транспортните разходи по връщането освен в случаите на рекламация.
  5. Разбирам, че законово сумата ми ще бъде възстановена по банков път в срок до 14 работни дни след получаване на върнатата стока.
Свържете се с нас
×